И ми имамо таленат

Етно удружење „Завичај“, Злакуса, 31205 Севојно, УЖИЦЕ, СРБИЈА

WWW. ZLAKUSA.COM drco1234@open.telekom.rs, tel +381 (0) 63 8439 866, fax + 381 (0) 549 031

Програм афирмације младих талената Града Ужица

„И МИ ИМАМО ТАЛЕНАТ“

И ми имамо таленат

О програму:

Етно удружење „Завичај“ и Етно парк „Терзића авлија“, су уз подршку Града Ужица, спровели у периоду од 15. маја до 15. Новембра 2012. године, по први пут програм афирмације младих талената Града Ужица, под називом „И МИ ИМАМО ТАЛЕНАТ“.

Циљ програма је подршка младим талентима, будућим носиоцима културно-спортског и научног живота Града Ужица, њихово представљање широј јавности и потенцијалним спонзорима као и прикупљање средстава за њихово даље усавршавање у својим областима, ширење њиховог позитивног утицаја на вршњаке кроз организовање наступа у локалним тв, радио и писаним медијима где ће представити свој рад, умећа, таленат, резултате, као и проблеме чије решавање би допринело њиховом даљем напредовању.

Програм се реализовао кроз аудицију пријављених, два елиминациона наступа пред стручним жиријем и публиком за време две постојеће манифестације и завршним концертом 10 одабраних најталентованијих кандидата, такође  пред публиком, жиријем и потенцијалним спонзорима ( представницима банака, привредних субјеката, привредника …) када су изабрани и најуспешнији представници за 2012. годину. За учеснике финалног концерта претходно је обезбеђено учешће у емисијама локалних ТВ и радио медија, као и штампање заједничког флајера са профилима учесника који су послати на адресе потенцијалних спонзора а неки од кандидата су учествовали по позиву и на другим манифестацијама ( Избор за мис златиборског округа, књижевне вечери …)

Кроз програм је прошло преко 120 кандидата који се се представили у више од 44 тачаке а у самом финалу нашли су се следећи кандидати:

  1. Оркестар мандолина «Орфеј» – Равни
  2. Дечији народни оркестар Етно удружења «Завичај» – Злакуса
  3. Александар Димитријевић, бубњеви – Севојно
  4. Анђела Шпијуновић, глума – Севојно
  5. Младен Станић, рецитатор – Ужице
  6. Сања Терзић, вокални солиста – Ужице
  7. Бојана Сретеновић, вокални солиста – Ужице
  8. Нина Лазендић, вокални солиста – Ужице
  9. Ана Лазендић, вокални солиста – Ужице
  10. Александра Чарапић, вокални солиста – Бела Земља

На финалној вечери, одржаној у Народном позоришту у Ужицу, 22. окотобра, стручни жири састављен од 11 чланова, као и сама публика која је учествовала у гласању, одлучили су да титулу најталентованијег кандидата за 2012. годину, понесе Анђела Шпијуновић која је освојила у укупном збиру највише гласова.

Награде за првопласиране обезбедили су Етно парк „Терзића авлија“, пољопривредна апотека „Агропромет“ из Ужица и Controlpoint из Ужица.

Facebook страница И МИ ИМАМО ТАЛЕНАТ

 

. . .

ВИДЕО СЕКЦИЈА

И ми имамо таленат
И ми имамо таленат
И ми имамо таленат