Душан Дрндаревић добитник Награде Града Ужица

Поводом 691. годишњице постојања Града Ужица, на Дан Града, 9. октобра 2020. Године одржана је традиционална свечана седница Града Ужица у Народном позоришту у Ужицу.

На седници, поред руководства Града био је присутан Никола Селаовић, генерални секретар председника Републике Србије, народни посланици, одборноци, начелник Златиборског управног округа и челни људи Здраственог центра и ужичке болнице, као и добитници захвалница и плакета Града Ужица.

Међу овогодишњим добитницима награде Града Ужица за постигнуте резултате током 2020. године налази се Душан Дрндаревић из Злакусе, члан Етно удружења „Завичај“, заједно са др Петром Ристановићем, Здравком Аничићем, Огњеном Златићем и Драгутином Јелисијевићем. Душан Дрндаревић је добитник награде на основу свог истраживачког рада на пољу завичајне историје које је резултирало издавањем књиге „ТРАГОМ ПРОШЛОСТИ“.

На свечаној седници додељене су повеље др Животи Марковићу и предузећу Метал-комефц а плакете су додељене др Софији Брујић, др Јованки Чубрило, Удружењу грађана „Митрополит Јосиф Цвијовић“ из Дрежника, Немањи Ранковићу, Сашу Темелковском, др Владимиру Пауновићу и др Тијани Марић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *